Transfer op komst bij Heracles: 'Ze willen graag een nieuwe stap maken'

Transfer op komst bij Heracles: 'Ze willen graag een nieuwe stap maken'

Gepubliceerd: donderdag 28 maart 2019 om 07:33do 28-03-2019 om 07:33

Laatste update: donderdag 28 maart 2019 om 08:01do 28-03-2019 om 08:01

Heracles Almelo lichtte deze week de opties in de aflopende contracten van Brandley Kuwas en Kristoffer Peterson, maar de kans is gering dat beide aanvallers komend seizoen nog in dienst zijn van de club. Algemeen directeur Rob Toussaint laat dat weten aan TC/Tubantia. 

Heracles meldde woensdag dat Kuwas (26) en Peterson (24) voor het seizoen 2019/20 zijn vastgelegd. "We willen ze graag behouden", aldus Toussaint. "Ja dat meen ik, we hoeven niet te verkopen. De jongens zelf willen graag een nieuwe stap maken, is mijn inschatting."

Zowel Peterson als Kuwas is regelmatig gelinkt aan een transfer. "Ik verwacht dat er een van de twee vertrekt. Er loopt op dit moment niets, ik schat in dat het pas na het seizoen gaat lopen. Voor ons is het dan wel: hoe eerder, hoe beter. Dan kunnen we snel schakelen."

Lees ook: Heracles neemt afscheid van Droste, maar gaat door met Kuwas en Peterson

Met rechtsback Tim Breukers wil Heracles graag door. Zijn verbintenis loopt af. "Als het contract automatisch wordt verlengd, liggen de voorwaarden vast. Maar je kunt ook denken aan een nieuw contract met andere voorwaarden en duur. Daarover gaan we in gesprek met hem."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws