'Er is veel meer aan de hand rondom Van Geel, er moet iets heftigs gebeurd zijn'

'Er is veel meer aan de hand rondom Van Geel, er moet iets heftigs gebeurd zijn'

30-03-2019 23:09 Laatste update: 23:30
50

Ronald de Boer denkt dat de reden voor het vertrek van Martin van Geel anders ligt dan iedereen vermoedt. De analist van FOX Sports begrijpt niet hoe Van Geel op zondag nog strijdbaar is en een paar dagen later opstapt.

Bij De Tafel van Kees toonde Van Geel zich nog strijdbaar en wilde de technisch directeur van Feyenoord er nog het beste van maken in De Kuip, maar een paar dagen later stapte hij alsnog op, "Hij zei dat hij niet wilde wijken, maar binnen een week is dat totaal veranderd", begint De Boer in De Eretribune. "Daar is echt wel wat gebeurd, ook wel op een heftige manier."

"Ik denk persoonlijk richting hem", gaat De Boer verder. "Als je zo strijdbaar bent en een paar dagen later opstapt, dan denk ik dat er veel meer aan de hand is. Dan moet er toch iets voorgevallen zijn waardoor je er geen trek meer in hebt."

Collega-analist Arnold Bruggink snapt niet hoe Van Geel op dit moment kan besluiten om op te stappen. "Dit is de periode waar het om draait bij Feyenoord, maar hij gaat pas in de zomer weg. Een technisch directeur stelt toch de trainer aan? Dat begrijp ik niet."

Lees ook: Van Geel 'niet opgestapt, maar weggestuurd': "Dan behoor je in te grijpen"