Update: Derksen verlaat ziekenhuis en komt aan de telefoon in VI-uitzending

Update: Derksen verlaat ziekenhuis en komt aan de telefoon in VI-uitzending

Gepubliceerd: vrijdag 5 april 2019 om 17:30vr 05-04-2019 om 17:30

Laatste update: vrijdag 5 april 2019 om 17:30vr 05-04-2019 om 17:30

Johan Derksen zal naar verwachting op vrijdag 12 april weer aansluiten bij Veronica Inside. De nestor van de show is deze week opgenomen in het ziekenhuis nadat hij thuis in Grolloo van de trap was gevallen.

Vrijdagavond moet Derksen voor het eerst in de geschiedenis van Veronica Inside (voorheen Voetbal Inside en Voetbal International) verstek laten gaan voor een uitzending. Jan Boskamp zal dan op zijn stoel plaatsnemen. Maandagavond 8 april wordt hij vervangen door Hans Kraay junior. 'Meer invallers zijn waarschijnlijk niet nodig', schrijft De Telegraaf vrijdagochtend.

Derksen stond donderdagmiddag al collega Wilfred Genee te woord in diens radioshow. Daarin liet hij weten dat de schade relatief meevalt: een hersenschudding, een oogkasfractuur, meerdere breuken in zijn schedel en een gecompliceerde armbreuk. Volgens de analist was het alleen nog even afwachten of hij aan zijn arm geopereerd moest worden. Het medisch personeel zou de 'mooie' breuken in zijn schedel ongemoeid laten, aangezien die vanzelf herstellen.

De VI-aanvoerder vertelde bovendien dat hij ook met een gebroken arm weer naar Hilversum af kon reizen. Genee verwacht zijn partner in crime ook snel weer aan tafel. "Johan leeft volgens het principe: ik werk, dus ik besta. Wat artsen ook zullen zeggen, hij gaat het echt niet rustig aan doen", laat hij weten aan De Telegraaf.

Update 17.30 uur: Johan Derksen heeft het ziekenhuis vrijdagochtend verlaten. De bekende analist viel dinsdagnacht van de trap en werd opgenomen in het ziekenhuis met een hersenschudding, een gebroken arm en meerdere verwondingen aan zijn gezicht. Daar vertelde hij donderdag al uitgebreid over. Ook vrijdag in de uitzending van Veronica Inside komt hij aan de telefoon, meldt VI.

Lees ook: Veronica Inside-verslaggever wordt getroffen door TIA tijdens opnemen van item

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws