Stam kon weer aan de slag in Championship: 'Ik had bijna getekend'

Stam kon weer aan de slag in Championship: 'Ik had bijna getekend'

Gepubliceerd: maandag 8 april 2019 om 10:10ma 08-04-2019 om 10:10

Het had niets gescheeld of niet PEC Zwolle maar Swansea City was enkele maanden terug de nieuwe club van Jaap Stam geworden. De Championship-formatie uit Wales wilde Stam dolgraag aanstellen, onthult de nieuwe trainer van Feyenoord in gesprek met magazine Helden. 

In maart 2018 werd Jaap op straat gezet door Reading. Daarna wilde hij een tijdje rust. "Ik heb zes maanden niets gedaan, heb veel aanbiedingen gehad, maar vooral uit Verweggistan, uit China, zelfs uit Iran, en ook nog van een club uit de Championship. Ik had bijna bij Swansea getekend, maar uiteindelijk wilde ik in Nederland blijven, vooral om de kinderen", blikt hij terug.

"Een avontuur ver weg zonder mijn vrouw en de kinderen zag ik niet zitten. Ja, toen kwam eind vorig jaar PEC. Daar heb ik niet heel lang over hoeven nadenken. PEC is toch mijn club. Ik had al wel meteen gevraagd hoe PEC zich zou opstellen als een topclub zich zou melden, ook al zouden ze daar niet blij mee zijn. Dan zouden ze meedenken."

Eerder dit jaar signeerde Stam een tweejarig contract bij Feyenoord. In Rotterdam wordt hij de opvolger van Giovanni van Bronckhorst. 

Poll

Gaat Stam slagen bij Feyenoord?

(4891 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws