Letschert reageert op 'duidelijke leugens': 'Alsof ze erbij waren, gewoon grappig'

Letschert reageert op 'duidelijke leugens': 'Alsof ze erbij waren, gewoon grappig'

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 10:28di 16-04-2019 om 10:28

Timo Letschert vindt dat er afgelopen week 'leugens over hem zijn verschenen'. De FC Utrecht-verdediger raakte in opspraak nadat hij in de rust van het uitduel met ADO Den Haag (5-0 verlies) uit zijn slof was geschoten. Trainer Dick Advocaat wisselde Letschert en de huurling van Sassuolo kreeg van de club 'de hoogst mogelijke boete' opgelegd. 

Letschert erkent dat hij een kort lontje heeft - maar in het beeld dat afgelopen week van hem geschetst werd in de media, herkent hij zichzelf niet. "Er zijn wel duidelijk leugens geschreven. Mensen schrijven dingen op alsof ze er bij waren, dat is gewoon grappig", tekent Voetbal International uit zijn mond op. "Daar leer je ook weer van. Aan mij de taak om niet meer in zo'n situatie te komen dat je journalisten de kans geeft om leugens op te schrijven."

Inmiddels is er door de stopper en FC Utrecht een streep gezet onder het incident. "Uiteindelijk gebeurt er in de voetballerij altijd wel wat. Dan is dat weer het gesprek van de dag. Kijk, ik heb niemand vermoord, niemand op zijn bek geslagen. Ik ben alleen verbaal veel te ver gegaan."

Lees ook: Letschert krijgt 'hoogst mogelijke boete', verdediger keert woensdag terug

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws