Van de Kerkhof vol bewondering: 'Ik zou Adrie graag nog eens bij PSV zien'

Van de Kerkhof vol bewondering: 'Ik zou Adrie graag nog eens bij PSV zien'

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 10:13wo 24-04-2019 om 10:13

Laatste update: woensdag 24 april 2019 om 12:03wo 24-04-2019 om 12:03

PSV-icoon René van de Kerkhof is een groot fan van Willem II-trainer Adrie Koster, die het donderdagavond tegen de Eindhovenaren op zal nemen. De twee speelden kort samen bij PSV, totdat Koster een ernstige knieblessure opliep en zijn carrière moest beëindigen.

De inmiddels 64-jarige Zeeuw begon vervolgens aan een lange trainerscarrière, die hem langs onder meer Willem II, Excelsior, Ajax en Club Brugge voerde. "Ik vond het knap hoe snel en met toewijding hij zich na zijn vroeg afgesloten carrière bij PSV op het trainersvak richtte", vertelt Van de Kerkhof aan het Eindhovens Dagblad.

Dit seizoen maakt Koster veel indruk bij Willem II, dat nog altijd in de race is voor de play-offs om Europees voetbal én de bekerfinale tegen Ajax gaat spelen. "Ik zou hem in de toekomst graag nog eens bij PSV zien. Niet als hoofdtrainer, maar wel als ervaren assistent of in een andere rol", uit Van de Kerkhof zijn bewondering. "Het is een sympathiek voetbaldier en iemand met kennis van zaken, die met drie aanvallers vaak offensief en herkenbaar voetbal in de ploeg krijgt."

PSV reist donderdagavond af naar Tilburg, waar het om 20.45 uur af zal trappen tegen de nummer 8 van de Eredivisie. De regerend landskampioen zal moeten winnen om op gelijke hoogte te blijven met koploper Ajax.

Poll

Wat wordt Willem II - PSV?

(11009 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws