'Mooi nieuws lonkt voor Neres na boodschap van Braziliaanse bondscoach'

'Mooi nieuws lonkt voor Neres na boodschap van Braziliaanse bondscoach'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 18:03do 25-04-2019 om 18:03

Laatste update: donderdag 25 april 2019 om 18:08do 25-04-2019 om 18:08

Bondscoach Tite maakt op 17 mei de Braziliaanse selectie bekend voor de Copa America. David Neres komt in aanmerking voor een oproep, maar heeft concurrentie van onder meer Vinicius jr.. Tite wil laatstgenoemde speler vaker in actie zien bij Real Madrid als hij kans wil maken op een plek in de selectie.

Dat schrijft Globoesporte. Vinicius is momenteel herstellende van een enkelblessure en staat al bijna twee maanden aan de kant. Tite wil alleen spelers selecteren die veel in actie komen bij hun club. Vinicius komt dat momenteel niet, Neres wél. Ook Everton-ster Richarlison wordt nadrukkelijk gevolgd. 

"Het is erg belangrijk om alle spelers nadrukkelijk te gaan volgen", citeert Globoesporte Tite op een persconferentie. "Zowel tijdens de wedstrijden als op de trainingen. Dat zullen we gaan doen." Vinicius heeft na het duel met Getafe van donderdagavond nog maar drie wedstrijden om Tite te overtuigen. De verwachting is dat de Braziliaan op de bank begint bij Real. Neres speelt bij Ajax wekelijks.

Neres maakte op 26 maart zijn debuut voor de Braziliaanse ploeg en gaf direct zijn visitekaartje af. De Ajacied gaf twee assists in een met 1-3 gewonnen duel met Tsjechië. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws