Dankerlui moet Ajax-aanhang teleurstellen: 'Een paar Instagram-berichten gehad'

Dankerlui moet Ajax-aanhang teleurstellen: 'Een paar Instagram-berichten gehad'

26-04-2019 00:05
31

De bij Ajax opgeleide Damil Dankerlui kon zijn oude Amsterdamse vrienden donderdagavond geen dienst bewijzen. De multifunctionele Willem II-verdediger leed met de Tricolores een kansloze 0-3 nederlaag, aan de vooravond van de bekerfinale tegen Ajax.

Emile van de Sande
TILBURG

Voorafgaand aan het treffen werd Dankerlui al benaderd vanuit Amsterdam, vertelt hij aan VoetbalPrimeur. "Ik heb een paar Instagram-berichtjes gehad van fans van Ajax en oude vrienden van mij. Wat ze dan zeggen? Probeer de drie punten te pakken tegen PSV. Dat zou mooi zijn voor Ajax. Ik heb een paar keer gereageerd: zou mooi zijn. Maar helaas is het niet gelukt."

Dankerlui hoopt de teleurstelling van de nederlaag tegen PSV weg te spoelen tijdens de bekerfinale. "Ik heb er heel veel zin in, het is allemaal nieuw voor mij. Ik heb het alleen maar voor de televisie meegemaakt. Hopelijk wordt het een mooie herinnering voor mij en het team. We kunnen het, hoewel het er vandaag (donderdag, red.) niet uitkwam. Ik wil die beker wel behalen en in een mooie rode badjas staan."

Bekijk hieronder het volledige interview met Dankerlui:

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie