Van de Beek: Hij was terecht boos. Ik heb mijn excuses gemaakt

Van de Beek: "Hij was terecht boos. Ik heb mijn excuses gemaakt"

01-05-2019 07:52
33

Donny van de Beek heeft zich dinsdag bij David Neres verontschuldigd voor een bal die hij níet aflegde op de Braziliaan.  In de eerste helft tegen Tottenham Hotspur, bij een 1-0 voorsprong voor Ajax, ging Van de Beek in kansrijke positie voor eigen succes. 

Op een paar meter afstand had Neres de bal voor het intikken. De Braziliaanse buitenspeler kreeg de bal niet en was woest op Van de Beek - terecht, zei laatstgenoemde na de wedstrijd, tegen onder meer VTBL"Ik probeerde het in de korte hoek, maar had de bal aan Neres moeten geven. Hij was terecht boos. Ik heb mijn excuses gemaakt. Maar ik zag hem echt niet."

Na de overwinning in Noord-Londen wacht volgende week woensdag de return tegen Spurs. Ajax kan zich dan plaatsen voor de finale van de Champions League. "De Johan Cruijff Arena zal kolken", voorspelt. Van de Beek. "Onze supporters zullen ons naar de finale proberen te schreeuwen. Die wisselwerking pakt meestal goed uit. Dan kunnen we bijna niet verzaken. Het zal best moeilijk worden maar dit mogen we niet meer weggeven."