Lammers hoopt op PSV: 'Weet dat ze positief zijn, maar plannen ken ik niet'

Lammers hoopt op PSV: 'Weet dat ze positief zijn, maar plannen ken ik niet'

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 12:47wo 08-05-2019 om 12:47

Laatste update: woensdag 8 mei 2019 om 12:55wo 08-05-2019 om 12:55

Sam Lammers hoopt volgend seizoen weer aan te sluiten bij de selectie van PSV. De spits, dit seizoen gehuurd door sc Heerenveen, weet echter niet wat de plannen met hem zijn.

"Spits van PSV 1, dat heeft mijn voorkeur", geeft Lammers toe in gesprek met Friesch Dagblad. Na de laatste competitiewedstrijd van Heerenveen tegen FC Utrecht gaat hij met PSV om de tafel. "Ik weet dat ze tevreden en positief over me zijn. Maar de plannen ken ik niet", vervolgt hij. "Ik moet vertrouwen voelen. Op mijn leeftijd is het ontzettend belangrijk om elke week te spelen. Dat heb ik dit seizoen wel bewezen. Alleen door minuten te maken, word ik beter."

Lammers is ervan overtuigd dat hij nog veel kan groeien. De 22-jarige aanvalsleider kijkt daarvoor naar leeftijdsgenoten Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Noussair Mazraoui. "Dat die jongens met Ajax dit succes mogen meemaken, daar geniet ik echt van", stelt hij.

De aanvaller gaat verder in op de enorme ontwikkeling die De Jong door heeft gemaakt. "Of het knaagt dat hij nu verder is dan ik? Geen moment. Ik geniet alleen maar mee met Frenkie. Ik hoop echt dat Ajax de Champions League wint. Laat PSV dan maar kampioen worden, haha."

Lammers speelde dit seizoen 29 wedstrijden voor de Friezen. Daarin kwam hij tot vijftien doelpunten en vijf assists.

Poll

Vind jij Lammers goed genoeg voor PSV 1?

(2545 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws