BILD: Bayern München houdt ontwikkeling van Van Bommel nauwlettend in de gaten

BILD: Bayern München houdt ontwikkeling van Van Bommel nauwlettend in de gaten

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 10:43wo 15-05-2019 om 10:43

De ontwikkeling van PSV-trainer Mark van Bommel wordt op de voet gevolgd door zijn ex-club Bayern München, meldt BILD woensdagochtend. Volgens de toonaangevende ochtendkrant wordt Van Bommel al voorzichtig naar voren geschoven als mogelijke opvolger van Niko Kovac.

De 47-jarige Kroaat heeft eveneens een verleden als speler van Bayern en ligt op koers om Der Rekordmeister naar de dubbel te leiden. De positie van Kovac is echter allerminst zeker: de spelers en achterban zouden niet te spreken zijn over zijn behoudende speelstijl.

Volgens BILD zijn de beleidsbepalers onder de indruk van de voormalig publiekslieveling uit Maasbracht, die PSV tijdens zijn eerste seizoen als trainer 'op zijn Van Bommels' laat voetballen: aanvallend, dominant en agressief. Mocht Kovac inderdaad voortijdig sneuvelen, dan lijkt Van Bommel een meer dan serieuze kandidaat om de nieuwe trainer van Bayern te worden.

Hetzelfde medium berichtte onlangs dat Bayern geïnteresseerd was in Ajax-trainer Erik ten Hag, die echter nog een jaartje in Amsterdam lijkt te blijven. Volgens Voetbal International is de 79-voudig Oranje-international ook in beeld bij AC Milan.

Poll

Zou Bayern een goede club zijn voor Mark van Bommel?

(1774 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws