Slutsky overtuigd van kwaliteiten: 'Natuurlijk is Odegaard klaar voor Ajax'

Slutsky overtuigd van kwaliteiten: 'Natuurlijk is Odegaard klaar voor Ajax'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 13:22wo 15-05-2019 om 13:22

Laatste update: woensdag 15 mei 2019 om 13:51wo 15-05-2019 om 13:51

Vitesse-trainer Leonid Slutsky twijfelt er niet aan dat Martin Odegaard klaar is voor een overgang naar Ajax. De Noorse middenvelder zou nadrukkelijk in de belangstelling staan van de Amsterdammers, maar staat nog onder contract bij Real Madrid.

Slutsky is er zeker van dat de Vitesse-huurling klaar is voor de volgende stap. "Je vraagt mij of Martin klaar is voor de next level? Nou, natuurlijk is hij daar klaar voor", is hij stellig tegenover Voetbal International.

Odegaard staat al sinds 2015 onder contract in Madrid, maar deed ervaring op het hoogste niveau op in Nederland. Eerst werd hij gehuurd door sc Heerenveen, het afgelopen seizoen vertoont de middenvelder zijn kunsten bij Vitesse. Zijn contract in de Spaanse hoofdstad loopt nog tot medio 2021, maar Ajax zou hem naar verluidt graag over willen nemen.

De middenvelder laat aan VI weten dit seizoen te hebben gneoten van Ajax. "En niet alleen ik, ook voor een land als Noorwegen en alle kleinere voetballanden geven de prestaties van Ajax hoop", stelt hij. De middenvelder wil echter nog niet ingaan op de vermeende interesse van Ajax.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws