PSV geeft 'het signaal van een Calimero': 'Wat een heisa om flirt met Bergwijn'

PSV geeft 'het signaal van een Calimero': 'Wat een heisa om flirt met Bergwijn'

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 08:47vr 17-05-2019 om 08:47

Valentijn Driessen vindt dat PSV met de reactie op de interesse van Ajax in Steven Bergwijn het 'signaal van een Calimero' heeft afgegeven. De Eindhovenaren lieten weten de aanvaller absoluut niet te verkopen aan de Amsterdammers.

Onder meer technisch manager John de Jong liet zich kort na het nieuws dat Ajax belangstelling heeft in Bergwijn uit over een eventuele transfers. Hij verklaarde dat Bergwijn voor geen enkel bedrag naar Ajax gaat. Ook trainer Mark van Bommel liet zich erover uit en via de website van PSV gaf ook de hoofdrolspeler zelf een reactie. 'Wat een heisa om een flirt van Ajax met Bergwijn terwijl de kampioen (nog) niet naar de Amsterdamse aanvaller heeft geïnformeerd bij PSV, laat staan een bod heeft uitgebracht', schrijft chef sport Driessen in zijn column voor De Telegraaf.

'PSV wilde met die stroom aan reacties een signaal afgeven. Dat is gelukt, het signaal van een Calimero. Zwijgen zou het beste signaal zijn geweest, of had desnoods verteld dat de club nog geen bod heeft ontvangen en afwacht', vervolgt hij.

Volgens Driessen zou PSV juist blij moeten zijn met de belangstelling van Ajax. 'Het drijft de prijs op voor Bergwijn, die volgens afspraak PSV deze zomer mag verlaten bij een marktconform bod. Betaalt Ajax genoeg euro’s, dan zou PSV gek zijn als het een lagere transfersom van een andere club accepteert. Met de Ajax-miljoenen kan PSV de broodnodige versterkingen halen.'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws