Blind grapt: Volgens de commissaris ga je helemaal nergens naartoe, Matthijs

Blind grapt: "Volgens de commissaris ga je helemaal nergens naartoe, Matthijs"

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 15:04za 18-05-2019 om 15:04

Als het aan Daley Blind ligt, speelt Matthijs de Ligt ondanks alle geruchten ook volgend seizoen bij Ajax. Op het trainingsveld wordt daar weleens over gesproken.

In Amsterdam weet iedereen dat Danny Blind deel uitmaakt van de raad van commissarissen van Ajax. De familieband is geen issue, maar op het trainingsveld leidt het weleens tot een dolletje. En Blind junior kan het - met een knipoog - gebruiken als pressiemiddel richting De Ligt.

"Matthijs mag niet weg. Een transfer? Volgens de commissaris ga je helemaal nergens naartoe, zeg ik dan tegen Matthijs", lacht Daley Blind tegenover De Telegraaf. "Ik maak er weleens een grapje over. Maar ik weet werkelijk niet wat er allemaal speelt en heb het verder nooit over de rol van mijn vader bij Ajax."

De laatste dagen is er weer veel te doen om de toekomst van De Ligt. De Ajax-captain leek op weg naar FC Barcelona, maar een transfer zou volgens Spaanse media toch weer onzeker zijn. Op de achtergrond zitten ook Liverpool, Manchester United en Juventus te vissen.

Poll

Moet De Ligt alsnog bij Ajax blijven?

(1038 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws