Van Bommel lijkt Bayern te kunnen vergeten: 'Ben overtuigd dat ik mag blijven'

Van Bommel lijkt Bayern te kunnen vergeten: 'Ben overtuigd dat ik mag blijven'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 21:20za 18-05-2019 om 21:20

Niko Kovac weet zeker dat hij volgend seizoen ook trainer zal zijn van Bayern München. De oefenmeester staat ondanks de behaalde landstitel en het bereiken van de bekerfinale onder druk in het zuiden van Duitsland en Mark van Bommel zou op de radar staan om Kovac op te volgen.

Na de thuiswedstrijd tegen Eintracht Frankfurt (5-1), waarin Bayern de titel binnenhaalde, liet Kovac weten dat hij volgend seizoen 'gewoon' voor de groep zal staan. "Ik heb informatie uit eerste hand", laat de trainer van Der Rekordmeister weten aan Sky Deutschland. "Ik ben er van overtuigd dat het voor mij verdergaat." Of Kovac dat gehoord heeft van Karl-Heinz Rummenigge en Uli Hoeness, de twee belangrijke beleidsbepalers in de Allianz Arena, laat hij in het midden. "Laten we het daar maar op houden."

Op de persconferentie na de wedstrijd gaat de Kroatische oefenmeester nog verder in op zijn toekomst. "Ik heb drie bazen hier bij Bayern (Rummenige, Hoeness en Hasan Salihamidzic, red.). Ik heb met ze gesproken en ik denk ook dat ik ze goed begrepen heb. Daarom ga ik er ook van uit dat ik mijn contract hier kan uitdienen." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws