AD: transfervrije Fer 'staat te popelen' om terug te keren in Rotterdam

AD: transfervrije Fer 'staat te popelen' om terug te keren in Rotterdam

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 12:45wo 22-05-2019 om 12:45

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 12:48wo 22-05-2019 om 12:48

Leroy Fer 'staat te popelen' om terug te keren bij Feyenoord. Dat beweert het Algemeen Dagblad althans. Fer (29) kreeg onlangs te horen dat hij moet vertrekken bij Swansea City. Zijn aflopende contract wordt niet verlengd in Wales. 

In een artikel over mogelijke versterkingen voor komend seizoen wordt naast Daryl Janmaat, Eljero Elia en Vincent Janssen ook Fer naar voren geschoven. De ervaren middenvelder begon zijn loopbaan in De Kuip. Fer debuteerde in 2007 en verkaste vier jaar later naar FC Twente. Via Norwich City en Queens Park Rangers belandde de elfvoudig Oranje-international bij Swansea. 

'Fer staat te popelen om zijn comeback te maken in De Kuip. Bij Swansea City heeft de 29-jarige middenvelder een deze zomer aflopend contract. Hij kan dus transfervrij worden aangetrokken door Feyenoord', schrijft het AD. 'In het salarisbudget is nog wel ruimte, bovendien weet Fer dat hij zal moeten inleveren.'

Naast Fer moeten overigens ook Luciano Narsingh en Wilfried Bony vertrekken bij Swansea. Een jaar geleden degradeerde de formatie uit Wales uit de Premier League. Het eerste seizoen in het Championship verliep teleurstellend. Swansea eindigde op de tiende plaats. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Feyenoord Fer terughalen naar De Kuip?

(2719 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws