'Het is tijd om PEC Zwolle vaarwel te zeggen voor een nieuwe stap in m'n carrière'

'Het is tijd om PEC Zwolle vaarwel te zeggen voor een nieuwe stap in m'n carrière'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 18:26wo 22-05-2019 om 18:26

Younes Namli verlaat PEC Zwolle voor FK Krasnodar, zo werd woensdag bekend. De 24-jarige dribbelaar is de eredivisionist dankbaar voor de laatste twee seizoenen.

PEC nam Namli in de zomer van 2017 transfervrij over van sc Heerenveen. "Het plezier in het voetballen heb ik in Zwolle teruggevonden", zegt hij op de clubsite. "De band met de aanhang heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Nu is het echter tijd om Zwolle vaarwel te zeggen en een nieuwe stap in mijn carrière te maken, waar ik enorm naar uitkijk."

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, gunt Namli zijn transfer naar de nummer drie van de Russische competitie. "Vanaf het moment dat Younes hier twee jaar geleden transfervrij binnenkwam, heeft hij zich positief laten gelden. Als Younes aan de bal was op de helft van de tegenstander, wist je dat er iets stond te gebeuren. Hij heeft zich in Zwolle razendsnel doorontwikkeld en heeft daarmee nu deze transfer verdiend."

Namli was de afgelopen twee seizoenen een dragende speler bij PEC Zwolle. In 72 wedstrijden was hij goed voor elf doelpunten en zestien assists. Namli heeft voor vier jaar getekend in Rusland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws