'Luxepositie voor gewilde Van Geel: aanbieding op zak van Duitse multimiljonair'

'Luxepositie voor gewilde Van Geel: aanbieding op zak van Duitse multimiljonair'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 06:40do 23-05-2019 om 06:40

Laatste update: donderdag 23 mei 2019 om 07:36do 23-05-2019 om 07:36

Martin van Geel heeft een aanbod op zak van Hannover 96. Hij kan sport-directeur worden bij de gedegradeerde club. Dat meldt De Telegraaf donderdag. Blijkbaar heeft Hannover-eigenaar Martin Kind, goed voor een vermogen van zo'n 650 miljoen euro, 'de rode loper uitgerold' voor Van Geel. 

Op uitnodiging van Kind was Van Geel onlangs aanwezig bij een thuiswedstrijd van Hannover, weet De Telegraaf. De technisch directeur van Feyenoord werd gespot in de bestuurskamer van de club en bovendien kreeg Van Geel een rondleiding op het trainingscomplex van de Bundesliga-ploeg. Hij woonde het thuisduel met SC Freiburg bij, uitgerekend de wedstrijd waarin Hannover naar de 2.Bundesliga degradeerde.

De Telegraaf weet dat multimiljonair Kind een groot bewonderaar is van Van Geel. Hj wil hem graag de technische leiding van Hannover in handen geven. Van Geel is sinds 2011 td in De Kuip. Eerder dit jaar kondigde hij zijn afscheid aan. 

Van Geel staat nu voor een keuze. Hij heeft namelijk óók een aanbod van Willem II op zak. Bij zijn oude club kan Van Geel (58) aan de slag als algemeen directeur. Volgens De Telegraaf heeft Van Geel nog geen knoop doorgehakt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws