'Real Madrid dreigt twijfelende Ramos kwijt te raken na rampseizoen'

'Real Madrid dreigt twijfelende Ramos kwijt te raken na rampseizoen'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 15:55vr 24-05-2019 om 15:55

De kans bestaat dat Sergio Ramos zijn laatste wedstrijd voor Real Madrid heeft gespeeld. Volgens Spaanse media overweegt de aanvoerder na veertien jaar te vertrekken.

Het Spaanse El Chiringuito kwam vrijdag als eerste met het nieuws en het meer betrouwbare Marca bevestigt: Ramos twijfelt over een langer verblijf in Madrid. De 33-jarige verdediger heeft een frustrerend seizoen achter de rug, waarin Real zwaar onder de maat presteerde.

Ramos denkt daarom na over een transfer. Op dit moment is hij naar verluidt alle opties naast elkaar aan het leggen. Binnen afzienbare tijd hakt hij een knoop door. Manchester United en Paris Saint-Germain hebben volgens Marca geïnformeerd bij Ramos.

Het bestuur van Real Madrid zou op de hoogte zijn van de twijfels bij Ramos. Van een gesprek met de speler en zijn management is het nog niet gekomen. De verdediger, die de laatste zeven wedstrijden van Real moest missen door een blessure, is nu op vakantie buiten Spanje en zal voorlopig niet terugkeren.

Real Madrid heeft één van de slechtste seizoenen in de recente clubgeschiedenis achter de rug. Kampioen en aartsrivaal FC Barcelona verzamelde negentien punten meer in de competitie, in de Copa del Rey was de halve finale het eindstation en in de achtste finale van de Champions League ging het mis tegen Ajax. Na de uitschakeling door de Amsterdammers zou er iets zijn geknapt bij Ramos.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws