'Napoli houdt voet bij stuk en veegt miljoenenbod van Real en United van tafel'

'Napoli houdt voet bij stuk en veegt miljoenenbod van Real en United van tafel'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 14:31za 25-05-2019 om 14:31

Napoli is vastbesloten om Kalidou Koulibaly binnenboord te houden. De Italiaanse club heeft volgens het betrouwbare Corriere dello Sport biedingen van twee clubs afgewezen voor de sterke verdediger uit Senegal.

Volgens de Italiaanse krant zou het gaan om Real Madrid en Manchester United, die beiden een bod van liefst negentig miljoen euro hebben uitgebracht op Koulibaly. Napoli heeft beide biedingen, zo schrijft Corriere dello Sport, resoluut van tafel geveegd. Voorzitter Aurelio de Laurentiis heeft te kennen gegeven dat biedingen rond de honderd miljoen te weinig zijn om de verdediger over te nemen.

In het contract van Koulibaly is vanaf de zomer van 2020 een afkoopsom van 150 miljoen euro opgenomen. Tot dat moment kan Napoli de prijs nog zelf bepalen. De 27-jarige verdediger ligt nog tot medio 2023 vast bij Napoli. De interesse van Real Madrid is opmerkelijk te noemen, gezien de geruchten over een vertrek van Sergio Ramos. Het bod op Koulibaly lijkt dan ook een poging om alvast een vervanger naar Santiago Bernabeu te halen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws