Van de Beek babbelt met Bergwijn over Ajax-interesse: Een beetje gekke praat

Van de Beek babbelt met Bergwijn over Ajax-interesse: "Een beetje gekke praat"

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 14:14zo 26-05-2019 om 14:14

Laatste update: zondag 26 mei 2019 om 14:47zo 26-05-2019 om 14:47

Donny van de Beek heeft met PSV'er Steven Bergwijn gesproken over een mogelijke transfer naar Ajax. Meer dan 'gekke praat' was het echter niet, benadrukt de Ajacied.

Van de Beek en Bergwijn trainen de laatste dagen samen bij het Nederlands elftal en natúúrlijk werd er ook gesproken over de Ajax-interesse. Of de PSV'er graag wil, weet de Ajacied niet. "Natuurlijk hebben we een beetje gekke praat gehad, maar hij heeft nog gewoon een contract bij PSV", reageert Van de Beek bij Veronica Inside.

"Steven moet zelf de keuze maken: een andere club of daar blijven. Hij moet het zelf bepalen, daar kan ik niks over zeggen", vervolgt de 21-jarige middenvelder, die zelf ook in verband wordt gebracht met een transfer. De komst van Bergwijn heeft geen invloed op zijn keuze. Van de Beek: "Daar moet het niet van afhangen. Ik zit prima bij Ajax."

Vorige week meldde De Telegraaf dat Ajax belangstelling heeft voor Bergwijn. PSV liet vervolgens duidelijk merken dat een deal met de Amsterdammers onbespreekbaar is. Technisch manager John de Jong herhaalde dat zaterdagochtend.

Poll

Bergwijn naar Ajax: zie jij het gebeuren?

(8416 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws