'Ramos (33) wil naar China en dient bijzonder transferverzoek in bij Real Madrid'

'Ramos (33) wil naar China en dient bijzonder transferverzoek in bij Real Madrid'

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 15:44ma 27-05-2019 om 15:44

Laatste update: maandag 27 mei 2019 om 16:02ma 27-05-2019 om 16:02

Sergio Ramos heeft een transferverzoek ingediend bij Real Madrid. De captain van de Spaanse grootmacht hoopt dat Real meewerkt aan een overstap naar de Chinese Super League. Dat meldt onder meer AS maandagmiddag.

Ramos (33), al veertien jaar in dienst van De Koninklijke, zou in een emotioneel gesprek met voorzitter Florentino Pérez hebben laten blijken dat hij toe is aan een nieuw avontuur. De Spaanse verdediger hoopt dat Real bereid is om hem transfervrij te laten vertrekken naar China. 

Volgens AS en La Sexta vindt Ramos dat Real hem na veertien jaar trouwe dienst een gunst is verplicht en dus ook niet moeilijk moet doen over een transfersom; de routinier zou een 'grote' aanbieding uit China op zak hebben. Het tv-programma Jugones meldt dat Pérez, met wie Ramos al enige tijd op gespannen voet leeft, boos reageerde en liet weten dat een vertrek onbespreekbaar is. 

Afgelopen vrijdag meldde onder meer Marca al dat Ramos twijfelt over zijn toekomst in Madrid. Manchester United en Paris Saint-Germain werden genoemd als mogelijke bestemmingen voor de 163-voudig international. Nu lijkt het er dus op dat Ramos in de herfst van zijn loopbaan juist hoopt op een lucratief avontuur in het Verre Oosten. 

In dienst van De Koninklijke veroverde Ramos sinds 2005 twintig hoofdprijzen. In 2014, 2016, 2017 en 2018 won Ramos met Real de Champions League. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws