Luiz en Higuain krijgen ruzie tijdens training, Sarri gooit met pet en loopt weg

29 mei 2019 om 08:29

De laatste training voorafgaand aan de Europa League-finale tegen Arsenal is niet geheel vlekkeloos verlopen voor Chelsea. Gonzalo Higuain en David Luiz kregen een woordenwisseling en manager Maurizio Sarri verliet zichtbaar geïrriteerd het trainingsveld, is te zien op beelden van BT Sports.

Higuain en Luiz kwamen met elkaar in botsing na een duel. De Argentijnse spits en de Braziliaanse verdediger gingen vervolgens met elkaar in discussie en kwamen er ogenschijnlijk niet uit. De zichtbaar geïrriteerde Sarri beende even later van het veld af, gooide zijn pet op de grond en gaf het hoofddeksel vervolgens nog een trap na. Chelsea laat overigens aan The Sun weten dat beide incidenten geen verband houden met elkaar.

Analist Eidur Gudjohnsen heeft echter het volste begrip voor de reactie van Sarri. "Het laatste wat je wil, is dat spelers geblesseerd raken", laat de IJslandse oud-spits van onder meer Chelsea weten. "Er ging iets mis tijdens de training en dat heeft blijkbaar de hele oefening verpest. Natuurlijk wil je vlak voor de finale een zo georganiseerd mogelijke training, drie kwartier om de groep op scherp te krijgen."