Scherpen wil zich verbeteren bij Ajax: 'Verkeerde keuzes in voetballend opzicht'

Scherpen wil zich verbeteren bij Ajax: 'Verkeerde keuzes in voetballend opzicht'

01-06-2019 11:39
34

Het turbulente seizoen zit er na de wedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Mexico (5-1 zege voor de Nederlandse talenten) op voor doelman Kjell Scherpen. De goalie van Emmen speelt volgend seizoen voor Ajax en kijkt daar naar uit.

De jonge keeper mag even vakantie vieren, maar moet zich al snel weer melden in Amsterdam. "De 21e (juni, red.) moet ik me melden bij Ajax", vertelt Scherpen tegen het Algemeen Dagblad. "Dan ben ik dus in Amsterdam. Het is een mooie uitdaging om mezelf weer te verbeteren en tot welk niveau ik kan stijgen daar. Er zit nog veel rek in denk ik. Ik kijk er in ieder geval met een goed gevoel naar uit."

Er zit volgens Scherpen in ieder geval op voetballend gebied nog wel rek in. "Ik had in dat opzicht wat meer te doen tijdens deze wedstrijd. Keepend heb ik niet al te veel te doen gehad. Soms maak ik nog wel wat verkeerde keuzes in voetballend opzicht, dat is dus zeker een puntje dat beter moet bij mij. Maar dat pak ik na de vakantie wel weer op, nu is het tijd om die vakantie te gaan vieren."