Transfergerucht in Engeland: Duitse clubs azen op Oranje-goalgetter Redan (18)

Transfergerucht in Engeland: Duitse clubs azen op Oranje-goalgetter Redan (18)

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 15:32wo 05-06-2019 om 15:32

Daishawn Redan ruilt Chelsea mogelijk in voor een avontuur in de Bundesliga. De Nederlandse spits staat in de belangstelling van Schalke 04, VfL Wolfsburg en FSV Mainz. Dat meldt boulevardkrant The Daily Mail woensdag. 

De achttienjarige Redan speelt sinds medio 2017 in Londen. Chelsea nam hem twee jaar geleden over van Ajax. Afgelopen seizoen speelde de jeugdinternational twintig wedstrijden in de reservecompetitie van de Premier League. Daarin scoorde Redan vijf keer. Namens Oranje O19 scoorde Redan afgelopen jaar aan de lopende band. 

The Daily Mail weet dat de tiener zich in de kijker heeft gespeeld bij diverse ploegen uit Duitsland. Schalke, Wolfsburg en Mainz. Redan heeft in Londen nog een contract voor twee jaar.

De afgelopen jaren verkasten tal van jonge spelers van Engeland naar Duitsland. Jadon Sancho is het meest succesvolle voorbeeld. De vleugelaanvaller kwam niet aan de bak bij Manchester City, maar bij Borussia Dortmund ontwikkelde hij zich tot uitblinker en international van The Three Lions. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws