'Ajax dreigt naast vermeend doelwit te grijpen: LA Galaxy doet bod op Argentijn'

'Ajax dreigt naast vermeend doelwit te grijpen: LA Galaxy doet bod op Argentijn'

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 07:52za 08-06-2019 om 07:52

Mocht Ajax werk willen maken van de komst van Cristian Pavón, dan moet het snel handelen. Los Angeles Galaxy is namelijk concreet voor de 23-jarige vleugelaanvaller van Boca Juniors, zo meldt ESPN Argentina.

De Amerikanen brachten inmiddels een bod uit van 10,5 miljoen euro, weet ESPN. Dat is beduidend minder dan het bedrag dat de Argentijnse topclub afgelopen zomer nog wenste te ontvangen. Toen werd de transferclausule in zijn contract verhoogd naar vijftig miljoen, nadat hij werd opgenomen in de selectie van Argentinië voor het WK in Rusland.

Dit seizoen worstelde Pavón mede door blessures echter met zijn vorm. De laatste weken zat hij regelmatig op de bank bij zijn club, die dan ook van mening is dat het tijd is om hem een nieuw avontuur te gunnen. Boca weigerde in januari nog een bod van Premier League-topclub Arsenal, terwijl ook Ajax en Watford al enige tijd worden gelinkt aan de buitenspeler.

Als de transfer doorgaat wordt Pavón bij LA Galaxy één van de grootverdieners. Momenteel zijn Zlatan Ibrahimovic, Jonathan dos Santos en Romain Alessandri de best betaalde spelers in de selectie, maar laatstgenoemde heeft een aflopend contract en lijkt te vertrekken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws