Roda-investeerder 'is heel zuiver': 'Dat is nooit een punt geweest voor ons'

Roda-investeerder 'is heel zuiver': 'Dat is nooit een punt geweest voor ons'

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 11:38za 08-06-2019 om 11:38

Harm van Veldhoven voorziet geen problemen in de samenwerking tussen Mauricio de la Vega en Roda JC. De Mexicaanse investeerder, die Roda de afgelopen week redde van het faillissement, is bij Real Murcia in Spanje een stuk minder geliefd.

De La Vega weigerde nog te investeren in Real Murcia, waarop de club in financiele nood terechtkwam en fans zich tegen hem keerden. "Dat is goed besproken", verzekert Van Veldhoven, de technisch directeur van Roda, voor de camera van FOX Sports. "Dat is nooit een punt geweest bij ons. Het is duidelijk dat hij heel betrokken is bij het voetbal en de situatie daar is voor ons altijd heel zuiver geweest."

Fans die vrezen voor eenzelfde situatie worden door Van Veldhoven gerustgesteld. "We hebben garantiefaciliteiten ingebouwd in onze overeenkomst. Ik hoef dat verder niet toe te lichten, maar Roda JC zal zeker afgedekt zijn. Dat was heel belangrijk voor ons, want in het verleden is dat soms niet zo gebeurd en daar heeft deze club voor op de blaren gezeten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

De investeerder van Roda JC: een redding of gedoemd te mislukken?

(3678 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws