AS: De Ligt niet overtuigd van voorstel Barça, PSG heeft beste papieren

AS: De Ligt niet overtuigd van voorstel Barça, PSG heeft beste papieren

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 08:50di 11-06-2019 om 08:50

Matthijs de Ligt vertelde dat hij tijdens zijn vakantie gaat nadenken over zijn toekomst, maar AS weet te melden dat Paris Saint-Germain een streepje voor heeft. De 19-jarige Ajax-verdediger zou niet overtuigd zijn van het voorstel van FC Barcelona.

Een akkoord tussen de kampioenen van Spanje en Nederland lijkt het probleem niet. Na ESPN schrijft ook Catalunya Radio dat De Ligt voor zo'n 75 à 80 miljoen euro de overstap kan maken naar Camp Nou. Het radiostation vraagt zich desondanks af of de Oranje-international het voorbeeld van Frenkie de Jong zal volgen. PSG wordt getipt als een 'serieus alternatief'.

AS gaat nog een stapje verder en noemt de Franse topclub de belangrijkste kanshebber. De Ligt is namelijk niet helemaal te spreken over het voorstel van Barça, dat zowel sportief als financieel onderdoet voor dat van PSG. Volgens de Spaanse sportkrant heeft ook zaakwaarnemer Mino Raiola een voorkeur voor PSG, niet in de laatste plaats door de verwachte aanstelling van Leonardo. De Braziliaan, onlangs vertrokken bij AC Milan, moet landgenoot Antero Henrique opvolgen als technisch directeur in Parijs. Hij onderhoudt een uitstekende relatie met Raiola.

'Geld niet het probleem'
De Ligt gaat in gesprek met Mundo Deportivo in op de interesse van Barça. "Het belangrijkste is dat ik weet dat ik in een ploeg terecht kom waar ik belangrijk kan zijn en veel wedstrijden kan spelen. Geld is het probleem niet", zegt de verdediger. Bang voor concurrentie is hij ook niet. "Het is logisch en normaal dat er bij een grote club als Barcelona concurrentie is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws