'Bayer Leverkusen hoopt Ajax af te troeven en brengt serieus bod uit op Odegaard'

'Bayer Leverkusen hoopt Ajax af te troeven en brengt serieus bod uit op Odegaard'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 18:09wo 12-06-2019 om 18:09

Bayer Leverkusen heeft volgens het Spaanse radiostation Cadena Ser een serieus bod uitgebracht op Martin Odegaard. De Noor mag weg bij Real Madrid en staat in de belangstelling van Ajax, maar Leverkusen lijkt nu de beste papieren te hebben.

Het nieuws van Cadena Ser, dat werd overgenomen door het doorgaans betrouwbare Bild en diverse andere Duitse media, is dat Real Madrid wel oren heeft naar het bod dat Bayer Leverkusen neerlegde bij De Koninklijke. De twee clubs werkten in het verleden al eens eerder succesvol samen rondom de transfer van Dani Carvajal, die aan de Duitse club werd verkocht en vervolgens met een terugkoopoptie weer in Madrid verscheen. Eenzelfde constructie schijnt nu ook voor de hand te liggen.

Odegaard, die bij Real Madrid nog een contract tot medio 2021 heeft, zou bij Bayer Leverkusen de naar Borussia Dortmund vertrokken Julian Brandt moeten opvolgen. Bij Ajax lijkt de Noor de gedroomde vervanger te zijn van Hakim Ziyech, maar de Amsterdammers lijken voorlopig nog niet van de concurrentie uit Duitsland verlost te zijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Odegaard is de beste opvolger voor Ziyech

(10479 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws