Perez zet aanwinst onder druk: 'Een geweldig seizoen, maar fans willen nog meer'

Perez zet aanwinst onder druk: 'Een geweldig seizoen, maar fans willen nog meer'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 19:43wo 12-06-2019 om 19:43

Luka Jovic is woensdagmiddag gepresenteerd bij Real Madrid. De druk op de Servische spits werd direct opgevoerd door voorzitter Florentino Perez, die stelde dat hij op hoog niveau moet blijven presteren om de Madrileense fans blij te maken.

Jovic komt als topscorer van Eintracht Frankfurt naar Real Madrid, dat naar verluidt ongeveer zestig miljoen euro overmaakt aan de Duitse club. "Je bent pas 21 jaar en toch kom je nu al hier naartoe, met ervaring in drie andere landen op zak", zegt Perez over nieuwbakken aankoop Jovic, opgetekend door AS.

"Je hebt een geweldig seizoen achter de rug", gaat de voorzitter van De Koninklijke verder. "27 doelpunten gescoord, je bent één van de beste doelpuntenmakers van Europa, maar de fans van Real Madrid zullen om meer vragen. Je wordt omringd door een team van de beste spelers ter wereld met een geweldige coach."

Ondanks de extra druk heeft Perez ook nog mooie woorden over voor zijn Servische aanwinst. "Ze hebben ons verteld dat dit het shirt is waarin je als kleine jongen hebt geslapen. Nu is dit shirt echt van jou. We wensen je veel succes."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws