'Geïnteresseerde clubs schrikken van vraagprijs Sporting voor Dost'

'Geïnteresseerde clubs schrikken van vraagprijs Sporting voor Dost'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 20:15wo 12-06-2019 om 20:15

Een vertrek van Bas Dost bij Sporting Portugal is nog geen uitgemaakte zaak. De clubs die interesse hebben in de dertigjarige Nederlandse spits hikken tegen de vraagprijs van de Portugese topclub aan, meldt A Bola.

Dost mag voor twintig miljoen euro vertrekken uit Lissabon. Ondanks de productiviteit van Dost in de Primeira Liga is dat Girondins Bordeaux, Schalke 04 en Sevilla vooralsnog te gortig. Ook Sporting weigert tot dusver water bij de wijn te doen, waardoor de gesprekken vruchteloos zijn gebleken. Het blijft daardoor onduidelijk waar de toekomst van de ex-Oranje-international ligt.

Sporting is bereid om Dost deze zomer van de hand te doen, aangezien de Portugezen nu nog hun investering kunnen terugverdienen, schrijft A Bola. De kopsterke spits kwam in de zomer van 2016 voor elf miljoen euro over van VfL Wolfsburg. Ook is hij één van de bestbetaalde spelers bij de club en kan zijn vertrek ruimte vrijmaken in het salarishuis.

De transfer van Dost bleek een schot in de roos voor Sporting, al bleef hij het afgelopen seizoen door blessures steken op 22 competitieduels. Daarin was hij vijftien keer trefzeker.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws