'Babel heeft het maximale eruit gehaald, maar hij is niet goed genoeg voor Oranje'

'Babel heeft het maximale eruit gehaald, maar hij is niet goed genoeg voor Oranje'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 21:19vr 14-06-2019 om 21:19

Het Nederlands elftal hoeft in de nabije toekomst niet meer op Ryan Babel te rekenen, denkt Hans Kraay junior. Volgens de FOX Sports-analist is het beste er inmiddels al af bij de 32-jarige Babel.

De bij Fulham vertrekkende aanvaller, die hoogstwaarschijnlijk terug gaat keren in Turkije, heeft volgens Kraay 'het maximale uit zijn carrière gehaald'. "Maar hij is niet goed genoeg voor Oranje", stelt de analist in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer. "Hij staat tegenwoordig met zijn rug tegen de back aan en hij gaat de diepte niet meer in. En ik denk dat hij iets van zijn snelheid kwijt is geraakt."

Oranje kan sowieso wel versterking gebruiken in de voorste linie, denkt Kraay. "We hebben Babel die er in tien wedstrijden maar één gemaakt heeft, Promes die er twee gemaakt heeft in tien wedstrijden, Bergwijn nul... Memphis Depay is de enige met zeven. En het hele middenveld dat er nu staat – De Roon, Frenkie de Jong en Wijnaldum – hoeveel goals denk je dat zij met zijn drieën gemaakt hebben? Drie, allemaal door Wijnaldum..."

Poll

Is Babel nog goed genoeg voor Oranje?

(3841 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws