PSG-eigenaar spreekt dreigende taal: 'Tolereer geen sterrengedrag meer'

PSG-eigenaar spreekt dreigende taal: 'Tolereer geen sterrengedrag meer'

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 18:30zo 16-06-2019 om 18:30

Eigenaar Nasser Al-Khelaïfi heeft zijn buik vol van de grillen van de Paris Saint-Germain-spelers. De zakenman uit Qatar wil na het fiasco in de Champions League het afgelopen seizoen harder gaan optreden, vertelt hij aan France Football.

Ook de sterren kunnen hun borst natmaken, zo maakt Al-Khelaïfi duidelijk. "De spelers zullen nog meer hun verantwoordelijkheid moeten nemen. Het moet helemaal anders. Ze moeten meer doen, harder werken… Ze zijn hier niet om lol te hebben. En als ze het niet met mij eens zijn, de deuren staan open. Ciao! Ik tolereer geen sterrengedrag meer."

De woorden van Al-Khelaïfi lijken niet in de laatste plaats gericht aan Neymar en Kylian Mbappé. Beide aanvallers zouden willen vertrekken uit Parijs. De Franse aanvaller, die in mei al verwarring zaaide met opmerkingen over zijn toekomst, staat naar verluidt in de belangstelling van Real Madrid. De Braziliaan hoopt op een terugkeer naar FC Barcelona.

PSG werd het voorbije seizoen wederom kampioen van Frankrijk. De ploeg van trainer Thomas Tuchel werd echter voortijdig uitgeschakeld in de Champions League. Manchester United trok in de achtste finale aan het langste eind.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Neymar of Mbappé: wie zou jij kiezen?

(9648 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws