'Ik ben fan van Feyenoord, als afsluiter zou dat zeker mooi zijn voor mij'

'Ik ben fan van Feyenoord, als afsluiter zou dat zeker mooi zijn voor mij'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 08:42wo 19-06-2019 om 08:42

Vivianne Miedema, sinds afgelopen weekend alltime topscorer van de Oranjevrouwen, heeft grote bewondering voor Robin van Persie. Ze vindt het als Feyenoord-fan jammer dat de aanvaller is gestopt met voetballen. 

"Ik vind het hartstikke zonde natuurlijk, dat-ie zijn voetbalschoenen ophangt en dat het nu klaar is", zegt Miedema (22) voor de camera van het Algemeen Dagblad"Het hoort erbij en dat moment ga ik zelf ook een keer meemaken."

"Ik ben Feyenoord-fan natuurlijk. Feyenoord heeft geen vrouwenvoetbal, maar wie weet, ooit. Als afsluiter zou dat zeker mooi zijn voor mij. Het is natuurlijk wel speciaal dat ik naar Arsenal ging en dat hij daar ook heeft gezeten. Die vergelijking met Van Persie wordt meteen gemaakt. Dat is mooi."

Miedema, goed voor 60 doelpunten in de nationale ploeg, hoopt dat Feyenoord uiteindelijk kiest voor een damestak. "Ja, absoluut, dat is goed voor het vrouwenvoetbal en voor de Eredivisie. Ajax en PSV hebben het al, Feyenoord blijft toch een beetje achter. Zou heel mooi zijn."

Miedema werd afgelopen seizoen verkozen tot beste speelster van de Premier League. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws