'Zaakwaarnemer Dumfries krijgt meerdere telefoontjes van geïnteresseerde clubs'

'Zaakwaarnemer Dumfries krijgt meerdere telefoontjes van geïnteresseerde clubs'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 06:52do 20-06-2019 om 06:52

Veel basisspelers van PSV staan in de belangstelling van buitenlandse clubs. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad donderdag. Een van die spelers is Denzel Dumfries, die een uitstekend eerste seizoen achter de rug heeft in Eindhoven.

Dumfries kwam vorig jaar over van sc Heerenveen en paste zich snel aan aan het niveau bij PSV. Hij wist in de tweede seizoenshelft de stap naar het Nederlands elftal te maken. The Sun bracht Dumfries afgelopen weekend in verband met Manchester United. 'Zaakwaarnemer Santi Kolk bevestigde gisteren dat hij meerdere telefoontjes heeft gekregen, maar wil nergens op ingaan', schrijft het ED over de interesse van meerdere clubs in Dumfries. Hij heeft nog een contract tot 2023.

PSV-trainer Mark van Bommel uitte deze week zijn ongenoegen over het feit dat zijn selectie nog niet op orde is. Het ED verwacht dat Van Bommel bij technisch manager John de Jong vooral aandringt op defensieve versterkingen. PSV heeft al afscheid moeten nemen van Daniel Schwaab en Aziz Behich en zwaait binnenkort waarschijnlijk ook Angelino uit, die weer terugkeert naar Manchester City.

Armando Obispo is verhuurd aan Vitesse, waardoor de spoeling achterin bij PSV momenteel wel erg dun is. Over een maand wacht FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League.

Poll

Moet Dumfries nu al naar het buitenland gaan?

(2440 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws