Sky Sports Germany: Dortmund heeft smaak te pakken en wil nóg een oude bekende

Sky Sports Germany: Dortmund heeft smaak te pakken en wil nóg een oude bekende

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 09:04vr 21-06-2019 om 09:04

Borussia Dortmund lijkt de smaak te pakken te hebben: BVB haalde Mats Hummels deze terug naar het oude nest en Ilkay Gündogan volgt wellicht het voorbeeld van zijn oud-ploeggenoot. Volgens de Duitse tak van Sky Sports heeft Dortmund voorzichtige interesse in een hernieuwde samenwerking.

GGündogan speelde tussen 2011 en 2016 al in het geel-zwart en vertrok daarna voor 27 miljoen euro naar Manchester City. Tijdens zijn eerste seizoenen was hij, mede door blessureleed, geen onomstreden basisspeler, maar afgelopen jaar kwam Gündogan tot vijftig officiële optredens namens de Treble-winnaar. Sky Sports Germany laat weten dat er interesse is vanuit Dortmund, maar dat er nog meerdere factoren zijn die een terugkeer van de controleur bemoeilijken.

De 33-voudig international van Duitsland ligt nog één jaar vast in Manchester. Of club en speler van plan zijn om die verbintenis open te breken, zal nog moeten blijken. Mocht Gündogan kiezen voor een terugkeer naar Westfalen, dan wordt hij herenigd met zijn oude teamgenoten Hummels en Mario Götze, die al eerder terugkeerde na een uitstapje bij Bayern München.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws