Situatie De Ligt vergeleken met De Jong: 'Rond met PSG, maar koos Barça'

Situatie De Ligt vergeleken met De Jong: 'Rond met PSG, maar koos Barça'

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 07:18zo 23-06-2019 om 07:18

Laatste update: zondag 23 juni 2019 om 07:25zo 23-06-2019 om 07:25

Matthijs de Ligt heeft zijn toekomst voor een groot deel in handen gelegd van Mino Raiola, maar zal geen spijt hebben van zijn beslissing om in zee te gaan met de machtige zaakwaarnemer. Dat denkt Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf.

"De Ligt zei vorige week nog tegen ons: ik heb de allerbeste zaakwaarnemer van de wereld. Dan neem ik niet aan dat je spijt hebt van de keuze voor Raiola", zegt Driessen tegen FOX Sports. "Er moet natuurlijk een hoop geld verdiend worden, maar ook Juventus is een fantastisch grote club, een potentiële Champions League-winnaar. Het is helemaal geen schande om naar Juventus te gaan."

De Italiaanse kampioen zou de beste papieren hebben voor de aanvoerder van Ajax, maar Driessen houdt nog wel een slag om de arm. Hij wijst op Frenkie de Jong. "Hij zat om tafel met Paris Saint-Germain. Toen we informeerden zeiden ze: we zijn wel heel dicht bij een akkoord. Ze waren rond. Maar later heeft Frenkie, eigenlijk overnight, gekozen voor FC Barcelona."

De Ajax-middenvelder sprak in Catalonië eigenlijk met niemand, stelt Driessen. "Zelfs niet met de trainer. Hij heeft alleen de voorzitter gesproken. Bij PSG en Manchester City sprak hij wel met iedereen en toch koos hij voor Barcelona. Zoiets kan nu ook gebeuren", legt de journalist de link met De Ligt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Juventus een goede club zijn voor De Ligt?

(20935 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws