'Feyenoord wil Berghuis niet naar PSV laten gaan en zet in op verlenging'

'Feyenoord wil Berghuis niet naar PSV laten gaan en zet in op verlenging'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 07:13ma 24-06-2019 om 07:13

Feyenoord doet er alles aan om het contract van Steven Berghuis te verlengen. De nieuwe technisch directeur Sjaak Troost heeft er een speerpunt van gemaakt om de belangrijkste spelers voor de Rotterdamse club te behouden, meldt De Telegraaf.

Berghuis ligt momenteel tot medio 2021 vast, maar kan daar nog een jaar aan vastplakken. Nicolai Jörgensen en Jens Toornstra gingen hem reeds voor. Feyenoord geeft een belangrijk signaal af naar Het Legioen, aangezien de 27-jarige vleugelaanvaller een van de populairste spelers is in De Kuip. De Rotterdammers willen hem niet naar PSV laten gaan, waar hij serieus in beeld is als opvolger van Steven Bergwijn.

Feyenoord raakte met de gestopte Robin van Persie al een van zijn belangrijkste doelpuntenmakers kwijt en zag bovendien met Tonny Vilhena een international vertrekken. De middenvelder tekende bij FK Krasnodar, dat negen miljoen euro betaalt. Een deel vloeit af naar derden, waardoor het nettobedrag lager uitvalt. De club kan zich daardoor niet met een zak geld op de transfermarkt melden.

In plaats daarvan probeert Feyenoord de kern zoveel mogelijk bij elkaar te houden. Een nieuw contract voor Berghuis geniet daarbij topprioriteit.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws