'Paris Saint-Germain heeft complexe De Ligt-deal zelf verpest'

'Paris Saint-Germain heeft complexe De Ligt-deal zelf verpest'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 23:53ma 24-06-2019 om 23:53

Paris Saint-Germain heeft zichzelf lelijk in de voet geschoten, als we Gianluca Di Marzio en Paris United mogen geloven. Mino Raiola bereikte met de Franse topclub een akkoord over de transfer van Matthijs de Ligt, maar heeft de deal on-hold gezet na veranderingen in de directie bij PSG.

Antero Henrique bereikte een miljoenenakkoord met Raiola, waardoor de transfer van De Ligt naar Frankrijk erg dichtbij was. Nadat Henrique plaats moest maken voor Leonardo, werd de zaak heropend. Leonardo nam de deal die Henrique had gemaakt niet een-op-een over, waardoor Raiola zich af begon te vragen of Parijs wel de juiste bestemming voor De Ligt zou zijn. Henrique moest plaatsmaken vanwege tegenvallende prestaties van PSG in Europa, zo klonk het in Franse media.

Juventus is er vervolgens overheen gegaan met een beter financieel voorstel dan PSG deed. Daardoor lijkt het er nu sterk op dat De Ligt volgend seizoen in het shirt van De Oude Dame speelt, al wordt niet uitgesloten dat de Franse club een alles-of-niets-poging gaat doen om zich alsnog te versterken met de negentienjarige Ajax-aanvoerder.

De verwachting is dat Ajax ongeveer 75 miljoen euro verdient aan de transfer van De Ligt. De Oranje-international ligt nog tot 2022 vast in Amsterdam. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Waar gaat De Ligt heen?

(6352 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws