Telegraph: Griezmann zo goed als zeker naar Barça, speler en club al akkoord

Telegraph: Griezmann zo goed als zeker naar Barça, speler en club al akkoord

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 15:38di 25-06-2019 om 15:38

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 15:36wo 26-06-2019 om 15:36

De transfer van Antoine Griezmann naar Barcelona is zo goed als afgerond. Dat weet The Telegraph te melden. Op 1 juli wordt er een afkoopclausule van honderdtwintig miljoen euro actief in het contract van de Fransman, waarop Barça zal toeslaan.

Barcelona en Griezmann zouden al zo'n twee maanden akkoord zijn over het contract dat de vleugelaanvaller krijgt voorgeschoteld in Camp Nou, meldt de Engelse krant. Het enige struikelblok was de afkoopsom, maar aangezien die per 1 juli van 200 miljoen naar 120 miljoen gaat staat niets een overgang van Griezmann naar Catalonië nog in de weg.

De Fransman maakte al in mei bekend te zullen vertrekken bij Atlético, waar hij vijf jaar speelde. Los Rojiblancos namen hem in 2014 voor dertig miljoen euro over van Real Sociedad. Sindsdien scoorde Griezmann ieder seizoen minstens vijftien keer voor Atlético en werd hij wereldkampioen met Frankrijk.

De aanstaande komst van Griezmann lijkt ook te betekenen dat Neymar een terugkeer naar Barcelona wel uit zijn hoofd kan zetten. The Telegraph schrijft dat het halen van beide spelers veel te duur is voor de Catalanen en dat een transfer alleen nog bespreekbaar is wanneer er spelers als ruilmiddel ingezet worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws