'Lozano krijgt 4 miljoen per jaar, Napoli schat kans op transfer op 90 procent'

'Lozano krijgt 4 miljoen per jaar, Napoli schat kans op transfer op 90 procent'

01-07-2019 15:49
181

Hirving Lozano is nog altijd in Eindhoven, maar een overstap naar Napoli lijkt nog altijd een reëele optie. Volgens het Italiaanse Il Mattino is de Mexicaan persoonlijk akkoord met Napoli, en schat de club de kans dat het tot een transfer komt op 'negentig procent'. 

Il Mattino schrijft dat Napoli er alles aan wil doen een selectie samen te stellen die met Juventus en Inter kan strijden om de titel. In aanvallend opzicht wil Napoli zich daarom niet alleen versterken met James Rodriguez, maar ook met PSV-aanvaller Lozano. Trainer Carlo Ancelotti is zeer gecharmeerd van de Mexicaan.

Volgens Il Mattino spraken zaakwaarnemer Mino Raiola en Cristiano Giuntoli, sportief directeur van Napoli, elkaar eerder in Monte Carlo. Lozano kan in Italië een slordige vier miljoen euro per jaar gaan verdienen en de buitenspeler wil graag de overstap maken.

De volgende horde voor Napoli is om een bod te doen waar PSV mee akkoord gaat. De Eindhovenaren zouden een prijskaartje van vijftig miljoen euro aan Lozano hebben gehangen, maar Napoli hoopt daar wat miljoenen vanaf te krijgen.