'Tegenvaller voor Kersten: Jordania dwarsboomt transfer naar PEC Zwolle'

'Tegenvaller voor Kersten: Jordania dwarsboomt transfer naar PEC Zwolle'

Gepubliceerd: woensdag 3 juli 2019 om 09:25wo 03-07-2019 om 09:25

De transfer van Sam Kersten van FC Den Bosch naar PEC Zwolle staat op losse schroeven. Volgens het Brabants Dagblad weigert Kakhi Jordania, aspirant-eigenaar van de Brabanders, groen licht te geven.

Jordania vindt het Zwolse voorstel van 325.000 euro en een doorverkooppercentage van vijftien procent te laag, schrijft het dagblad. De Georgiër is van mening dat andere clubs in binnen- en buitenland veel meer willen betalen voor de 21-jarige verdediger. Hoewel Jordania formeel niet betrokken is bij de onderhandelingen, treedt hij wel op als extern financier van Den Bosch.

Woordvoerster Ester Bal van de Bosschenaren wil de rol van Jordania niet bevestigen. Wel erkent zij dat de onderhandelingen met PEC stilliggen. "We zijn in gesprek geweest met Zwolle. Het klopt dat we dat op dit moment niet zijn." Kersten was persoonlijk al rond met de Overijsselse club, maar die zou het wachten beu zijn en overwegen om voor een andere mandekker te gaan.

PEC versterkte zich deze week al wel met Iliass Bel Hassani en lijkt ook dicht bij de komst van Dennis Johnsen van Ajax.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws