Frenkie de Jong vereerd: 'Eén van de mooiste complimenten die ik heb gehad'

Frenkie de Jong vereerd: 'Eén van de mooiste complimenten die ik heb gehad'

04-07-2019 15:43
31

Frenkie de Jong is vereerd door de woorden van Antoine Griezmann. De Franse aanvaller noemde de nieuwe speler van FC Barcelona zijn 'beste tegenstander ooit'.

Griezmann kwam De Jong afgelopen seizoen twee keer tegen in de Nations League-wedstrijden tussen Nederland en Frankrijk. De aanvaller raakte diep onder de indruk. "Ik heb geprobeerd om hem onder druk te zetten, maar dat is me nooit gelukt. Hij is mijn beste tegenstander ooit", liet hij optekenen.

In een video op zijn officiële Twitter-account reageert De Jong op de lovende woorden van Griezmann. "Toen ik dat zag, moet ik zeggen dat dat wel één van de mooiste complimenten was die ik heb gehad", zegt hij. "Als je dat hoort van zo'n voetballer, dan is dat toch wel heel speciaal, dan voel je je vereerd."

Komende vrijdag wordt De Jong bij FC Barcelona officieel gepresenteerd aan pers en publiek. De Jong tekende in januari tot de zomer van 2024 in Camp Nou. Mogelijk krijgt hij gezelschap van Griezmann, die op weg zou zijn van Atlético Madrid naar Barça.