Update: Sandler plaatst foto op Instagram en lijkt op weg naar Anderlecht

Update: Sandler plaatst foto op Instagram en lijkt op weg naar Anderlecht

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 22:25ma 08-07-2019 om 22:25

Anderlecht verwacht Philippe Sandler deze week te verwelkomen. De 22-jarige Nederlandse verdediger komt op huurbasis over van Manchester City. Hij moet na Michel Vlap en Samir Nasri de derde aanwinst worden in Brussel.

De verhuurperiode van de voormalig mandekker van PEC Zwolle hing al in de lucht en de deal lijkt nu zo goed als rond. Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws melden maandag dat er snel een akkoord wordt verwacht. Sandler werd afgelopen weekend al gespot tijdens de oefenwedstrijd tussen Ajax en Anderlecht (2-5).

Met onder anderen Sebastiaan Bornauw, Bubacarr Sanneh, Antonio Milic, James Lawrence, de overbodige Kara Mbodji én Vincent Kompany beschikt Anderlecht al over een flink aantal verdedigers. Kompany ziet in Sandler echter ook een optie als verdedigende middenvelder. De speler-trainer van de Belgische topclub wil een fysiek sterke speler met voetballend vermogen op die positie.

Sandler verruilde PEC Zwollle vorige zomer voor Manchester City. Bij de Premier League-kampioen komt hij vooralsnog niet aan de bak. 

Update 22.25 uur: Sandler meldt op Instagram dat hij momenteel in Brussel is. Niets lijkt een huurtransfer naar Anderlecht nog in de weg te staan. Belgische media verwachten dat Sandler in de komende dagen wordt voorgesteld als nieuwe speler van Paars-Wit.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws