'Twente huurt international van Sevilla en troeft Groningen af voor Japanner'

'Twente huurt international van Sevilla en troeft Groningen af voor Japanner'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 08:58ma 15-07-2019 om 08:58

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 09:00ma 15-07-2019 om 09:00

FC Twente lijkt een dubbelslag te gaan slaan op de transfermarkt. De Tukkers versterken zich met de Georgische international Giorgi Aburjania en zijn ook dicht bij de komst van de Japanner Keito Nakamura, meldt TC Tubantia.

Aburjania is een 24-jarige middenvelder die voor twee jaar wordt gehuurd van Sevilla. Hij is een goede bekende van trainer Gonzalo Garcia Garcia en technisch directeur Ted van Leeuwen, die met hem samenwerkten bij Famagusta op Cyprus. In de zomer tastte Van Leeuwen nog mis voor Aburjania, die wordt omschreven als een verbindingsspeler. Hij sluit deze week aan bij de selectie.

Ook Nakamura is hard op weg naar Enschede. FC Twente bereikte reeds een akkoord met Gamba Osaka, maar moet het nog wel persoonlijk eens worden met de achttienjarige aanvaller. 'Als Nakamura naar FC Twente komt, dan mag dat een opzienbarende transfer worden genoemd, want de aanvallend ingestelde speler wordt in eigen land gezien als een groot talent', schrijft Tubantia.

Ook andere clubs waren in de markt voor de jeugdinternational, waaronder FC Groningen. Het Japanse Hochi News maakte eerder deze maand al melding van de interesse van de Eredivisie-clubs.

Poll

Gaat FC Twente zich handhaven?

(6562 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws