'Lamprou 'onhaalbaar' voor Sparta: PSV-goalie nog wel in beeld'

'Lamprou 'onhaalbaar' voor Sparta: PSV-goalie nog wel in beeld'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 21:56ma 15-07-2019 om 21:56

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 21:59ma 15-07-2019 om 21:59

Luuk Koopmans is nog altijd in beeld bij Sparta om de selectie te komen versterken. Technisch directeur Henk van Stee onthult verder dat de club interesse had in Kostas Lamprou, maar die bleek onhaalbaar.

De Rotterdammers spraken ook met de Griekse goalie, die transfervrij was nadat zijn contract bij Ajax afliep. "Dat is een week of vier geleden, denk ik. Dat was een prima gesprek, maar hij bleek niet haalbaar voor ons", vertelt Van Stee tegenover Voetbal International. "Bovendien vertelde Lamprou dat hij zijn zinnen op een buitenlands avontuur had gezet. Hij ging ook op stage bij Club Brugge. Prima, als een speler dat zegt, heb ik daar begrip voor. Sindsdien hebben we geen contact meer gehad."

Van Stee stelt verder dat de club alle vertrouwen heeft in Coremans als eerste keeper. "Het klopt dat we er nog wel een keeper bij willen hebben, maar dat hoeft zeker niet per se een eerste doelman te zijn. Het kan ook iemand zijn die de concurrentie met Tim aan kan gaan", legt hij uit. Sparta had naast Lamprou ook Robbin Ruiter en Koopmans op het oog. Ruiter koos ervoor als reservekeeper naar PSV te gaan, Koopmans is volgens VI nog wel een optie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws