'Als hij denkt dat ik versterking ben voor Feyenoord, zal Stam niet twijfelen'

'Als hij denkt dat ik versterking ben voor Feyenoord, zal Stam niet twijfelen'

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 14:48do 18-07-2019 om 14:48

Laatste update: donderdag 18 juli 2019 om 14:53do 18-07-2019 om 14:53

Pelle Clement is nooit bezig geweest met een overstap naar Feyenoord sinds bekend werd dat Jaap Stam daar trainer werd. De oefenmeester van de Rotterdammers nam hem eerder wel mee toen hij van Reading naar PEC Zwolle ging.

"Ik kreeg die vraag ook al toen bekend werd dat Jaap naar Feyenoord ging", aldus Clement tegenover FOX Sports op de vraag of hij nagedacht heeft over een overstap naar Feyenoord. "Toen heb ik mezelf ook voorgenomen dat ik er niet over na ga denken als het niet hoeft. Jaap is een hele realistische trainer. Als hij denkt dat ik een versterking ben voor Feyenoord, zal hij ook niet twijfelen dat nog een keer te doen. Waarschijnlijk denkt hij op dit moment dat het niet zo is."

"We hebben daar verder ook samen niet over gesproken", vervolgt Clement. "Af en toe spreek ik hem wel nog gewoon, maar dat gaat helemaal niet over Feyenoord. Nee, het is niet aan de orde geweest. Dan heeft het voor mij geen zin om erover na te denken. Dan breng ik mezelf alleen maar in de problemen."

Bij PEC heeft Clement nu te maken met John Stegeman. "Het is niet per se dat het ene beter is en het andere minder. Ik probeer gewoon ook van deze trainer weer nieuwe dingen te leren. Het is wel leuk dat hij er weer op een andere manier naar kijkt."

Poll

Zou Clement iets zijn voor Feyenoord?

(1598 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws