Ajax niet 'klaar' op transfermarkt: 'Als we betere tegenkomen, proberen we het'

Ajax niet 'klaar' op transfermarkt: 'Als we betere tegenkomen, proberen we het'

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 17:46do 18-07-2019 om 17:46

Laatste update: donderdag 18 juli 2019 om 18:05do 18-07-2019 om 18:05

Erik ten Hag vindt niet dat de selectie van Ajax 'klaar' is als Edson Álvarez komt en ervan uitgaande dat niemand meer vertrekt. Volgens de trainer moet de Eredivisie-kampioen zijn ogen open houden voor buitenkansjes.

"Nee, als Ajax moet je altijd op zoek naar betere spelers", vertelt Ten Hag aan De Telegraaf. "Als we ergens anders een betere speler tegenkomen, dan proberen we die te halen. Er kan nog van alles gebeuren tot 1 september. Op meerdere manieren. Maar als we nog iets tegenkomen, waardoor we ons kunnen versterken dan vind ik dat Ajax alert moet zijn en daarop in moet springen. Op het moment dat je beter kunt, moet je dat doen."

Ten Hag is desondanks tevreden met zijn selectie. "De groep staat er goed op, maar we moeten nog wel verbeteren, in alle facetten", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk was het een geweldig seizoen, maar dat is verleden tijd. Dat is het eerste punt waar we dagelijks op hameren. Het mentale aspect. Winnen moet de maatstaf zijn voor de spelers, een way of life. Dat moeten wij niet alleen elke dag van hen eisen, maar ook onderling. Daar zijn we scherp op."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Ajax komend seizoen weer kampioen?

(15054 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws