'Interesse voor Kristensen: Ajax-back gezien als 'directe versterking''

'Interesse voor Kristensen: Ajax-back gezien als 'directe versterking''

19-07-2019 11:30
146

Rasmus Kristensen kan mogelijk een overstap maken naar Red Bull Salzburg. De Oostenrijkse club heeft interesse in de Deen, zo meldt het Oostenrijkse Kurier.

Volgens het medium wordt Kristensen gezien als een 'directe versterking'. Bij Ajax lijkt de 22-jarige back geen basisspeler te worden. Noussair Mazraoui en Joël Veltman staan namelijk hoger in de pikorde.

Daarom verwacht Kurier dat Ajax bereid is om mee te werken aan een overgang. Vorige maand verklaarde Kristensen zelf ook al dat een vertrek uit de hoofdstad een reële optie is. "Ik denk niet dat we alle drie bij de club zullen blijven, dus we moeten zien wie er weggaat. Het is aan de club en de trainer", zei hij toen over de concurrentie met Mazraoui en Veltman.

De Amsterdammers namen Kristenen begin 2018 voor 5,5 miljoen over van FC Midtjylland. Bij de landskampioen staat hij nog tot medio 2022 onder contract. Hoewel Kristensen geen basisspeler was kwam hij afgelopen seizoen nog wel tot twaalf optredens in de Eredivisie. Bovendien stond hij wel in de basis in de bekerfinale tegen Willem II, waarin hij ook nog eens tot scoren kwam.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie