Zaakwaarnemer Tapia 'verrast': 'Hij heeft het recht bij Feyenoord te blijven'

Zaakwaarnemer Tapia 'verrast': 'Hij heeft het recht bij Feyenoord te blijven'

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 12:54ma 22-07-2019 om 12:54

Laatste update: maandag 22 juli 2019 om 17:38ma 22-07-2019 om 17:38

De zaakwaarnemer van Renato Tapia vindt uitspraken van Sjaak Troost, technisch directeur van Feyenoord, 'ongepast'. Dat verklaart Carlos Gonzalez tegenover ESPN Peru.

"De verklaring heeft ons verrast, ik ben het er zeker mee eens dat het ongepast is en het verrast ons, omdat we woensdag een gesprek hebben", reageert Gonzalez tegenover ESPN Peru. "Om een contract te kunnen beëindigen, moet er van beide kanten een akkoord zijn. De spelers zijn geen objecten", stelt hij. 

Hij doelt op de uitspraken die Troost zondag deed rond de open dag van de Rotterdammers. "Vorig seizoen hebben we hem al duidelijk proberen te maken dat er geen toekomst is bij Feyenoord. Toen was er geen club, toen is hij naar Willem II gegaan", zo verklaarde Troost. "Nu heeft hij de Copa América gespeeld en hebben clubs zich gemeld. Allemaal positief natuurlijk, maar nu wil hij niet."

"Renato heeft duidelijk aangegeven dat hij van plan is langer in Nederland te blijven. Hij heeft nog een contract voor een jaar en heeft het recht bij de club te blijven", meent Gonzalez. "Als hij niet bij Feyenoord kan blijven, moeten we naar een andere optie in Nederland zoeken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws